Backvägen 5

Backvägen 5

Slutpris

2 800 000 kr


Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

Backvägen 5


Slutpris
2 800 000 kr

Åhus - Äspet— Åhus— Kristianstad

EN PLATS ATT TRIVAS PÅ

Välkommen till Backvägen 5 & denna ljuva sommardröm! En trevlig stuga beläget i populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar utan att göra avkall på närheten till service och kommunikationer. Om somrarna, när andan faller på, tar man handduken med sig och promenerar ner till havet. Bostaden upplevs välplanerad och rymlig med sina ca 63 kvm. Fördelat på två bra sovrum, charmigt kök och vardagsrum med öppen spis (ej fungerande). Vidare finns en gäststuga som erbjuder extra plats för den stora familjen eller plast för gästerna. Intill bostaden finns även badrum med dusch samt tvättmaskin. På tomten finns ett flertal trevliga uteplatser att avnjuta både frukost och middag i solen. Kom och njut av sommaren i Åhus! Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
17 850 kr/år
Tomtarea
1 459 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-02-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.