Backvägen 5 / Åhus - Äspet / Åhus / Kristianstad

EN PLATS ATT TRIVAS PÅ

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
63 kvm
Driftkostnad
17 850 kr/år
Totalareal
1 459 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-02-06
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Backvägen såldes av oss 2019-02-06. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Backvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Äspet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Backvägen 5 & denna ljuva sommardröm! En trevlig stuga beläget i populärt område där permanentboende och sommargäster samsas i en skön mix. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar utan att göra avkall på närheten till service och kommunikationer. Om somrarna, när andan faller på, tar man handduken med sig och promenerar ner till havet. Bostaden upplevs välplanerad och rymlig med sina ca 63 kvm. Fördelat på två bra sovrum, charmigt kök och vardagsrum med öppen spis (ej fungerande). Vidare finns en gäststuga som erbjuder extra plats för den stora familjen eller plast för gästerna. Intill bostaden finns även badrum med dusch samt tvättmaskin. På tomten finns ett flertal trevliga uteplatser att avnjuta både frukost och middag i solen. Kom och njut av sommaren i Åhus! Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration