Kajakvägen 8

Kajakvägen 8

Slutpris

4 616 000 kr


Åhus - Vattentornsområdet— Åhus— Kristianstad

Kajakvägen 8


Slutpris
4 616 000 kr

Åhus - Vattentornsområdet— Åhus— Kristianstad

Exklusiv villa på Vattentornsområdet!

Välkommen till denna exklusiva villa från Trivselhus på populära Vattentornsområdet! Här erbjuds en superfin familjevilla som dessutom tillhandahåller låga driftskostnader då ägarna har investerat i både solpaneler och ytjordvärme samt vattenburen golvvärme i hela bostaden. Då solpanelerna installerades kring midsommar 2022 så kommer sannolikt förbrukningen minska ytterligare kommande månader.

Villan är exklusivt inredd med bl.a köksinredning från HTH, två helkaklade badrum, klinkergolv i entré, kök och tvättstuga samt parkettgolv av ek i resterande rum. Fantastisk rymd med öppen planlösning med ryggåstak i den nedsänkta vardagsrumsdelen som har delvis öppen planlösning mot matrum och kök. Mycket snyggt och tilltalande! I övrigt finner man ett sovrum på bottenplan och 2-3 sovrum samt allrum och badrum på ovanplan.

Den insynsskyddade trädgården, som har påkostade stensättningar och gränsar mot liten allmänning, är inhägnad med häckar och plank. Uteplats, delvis under tak samt utrustad med terassmarkis, finns att njuta av. Carport med två isolerade förråd finns också på tomten.

Här är villan för er som söker en superfin familjevilla på lugnt läge med närhet till dagis, skola och service. Med underhållsfria materialval och en lättskött trädgård ges gott om tid över för annat!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
26 786 kr/år
Tomtarea
922 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Kajakvägen såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Kajakvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.