Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Åhus
Trastvägen 4
Boarea/biarea: 109/64 kvm
Driftkostnad: 36 435 kr/år
Tomtarea: 1010 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum

Åhus / Trastvägen 4

Välkommen till Trastvägen 4!

Denna vackra 20-talsvilla kommer säljas så snart ägaren har hittat en 2:a i markplan i Åhus . Villan ligger på ett riktigt bra läge på Täppet med närhet till bussar, dagis och skola. Entréplan består av kök, vardagsrum och matrum. Ovanvåningen består av tre sovrum samt ett badrum. Källare finns under hela huset. Mysig trädgårdstomt med gästhus, garage samt fristående uterum med tillhörande uteplats i västerläge där man kan sitta och njuta av den härliga kvällssolen!

Välkommen till Trastvägen 4!
Välkommen till Trastvägen 4!
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.