Landsvägen 2335 / Anderslöv / Trelleborg

Pampigt renoveringsobjekt från härliga 30-talet med en otrolig charm och fantastiska omgivningar!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
115/63 kvm
Driftkostnad
52 966 kr/år
Tomtarea
1 274 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på landsvägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Anderslöv samt även på landsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anderslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I närheten av Anderslövs ligger detta mysiga 30-talshus i 1,5-plan med källare och stor trädgård som är något ut över det vanliga!
Bostaden ligger högt och pampigt med milsvid utsikt över sätten. Fastigheten har kvalitéer såsom fantastiska sällskapsytor, högt i tak, vacker fiskbensparkett och tidtypisk arkitektur i form av burspråk och stora breda fönsterkarmar. Här finns även en stor trädgård där man kan få ett härligt avslut på dagen!
Tänk att, en av Sveriges bästa Vårdcentraler ligger några minuter från bostaden.
Fastigheten är som utgångspunkt i renoveringsbehov men har otrolig charm och potential. På källarplan finns tvättstuga och oändligt med förrådsutrymme. Garage och stor biluppställningsplats finns givetvis också.
Den blomstrande trädgården är lättskött med bra disposition. Här kan man hitta örter, syrenbuskar samt tulpaner och mycket mer.

Välkomna till denna orörda renoveringspärla med vackra omgivningar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Anderslöv

Den gamla handelsorten Anderslöv är än idag ett levande landsbygdssamhälle. Det bor cirka 2000 människor här och flera företag har etablerat sin verksamhet i byn.

Nöje

Inne i kärnan av samhället ligger vackra Anderslövs gästgivaregård med anor från 1600-talet. Här finns matbutiker, frisörer, restauranger, tandläkare, bibliotek och mycket annan bra service.

Fritid

2016 invigdes Anderslövs friluftsbad. Förutom en stor bassäng finns här beachvolleybollplan, grill och grönområde. Intill ligger Anderslövs IP där Anderslövs BoIK är verksamma som har fotboll för alla åldrar, från boll och lek upp till oldboys/oldgirls. För den hästintresserade finns Sydslättens RF. L9 Fitness är ett gym som erbjuder styrketräning och gruppträning och finns inne i byns kärna.

Kommunikation

Genom byn rinner den gamla landsvägen mellan Ystad och Malmö, vilket gör att det går mycket smidigt att ta sig till de båda städerna. Också till Trelleborg– den närmast liggande staden – är det lätt att köra. För den som vill åka kommunalt går det bussar till Trelleborg och Östra Grevie, vidare därifrån går tåget mot Malmö.

Familjeliv

I byn finns fyra förskolor och för de större barnen finns Väståkra skolan där förskoleklass till årskurs 9 huserar. I den lilla byn finns Skånes bästa vårdcentral (2018 och 2019). Som om inte det vore nog finns det till och med en egen brandstation - inte illa för en liten by hemtrevlig på på Söderslätt!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.