Rundelsgatan
Rundelsgatan
Catarina Löfberg, ansvarig mäklare i Trelleborg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Catarina Löfberg

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Rundelsgatan




Anderslöv— Trelleborg

Rundelsgatan


Förberedd försäljning

Anderslöv— Trelleborg

Familjevilla på lugnt och barnvänligt område


Referensnummer
482 528
Boarea/biarea
88/88 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Anderslöv  i trelleborg

Anderslöv

Den gamla handelsorten Anderslöv är än idag ett levande landsbygdssamhälle. Det bor cirka 2000 människor här och flera företag har etablerat sin verksamhet i byn.


01
Fördelar med området
Gym Ridning Bussar Barnvänligt Sport och friluftsliv Restauranger Tryggt

02
Nöje

Inne i kärnan av samhället ligger vackra Anderslövs gästgivaregård med anor från 1600-talet. I centrum finns även matbutiker, frisörer, restauranger, tandläkare, bibliotek och mycket annan bra service.


03
Fritid

2016 invigdes Anderslövs friluftsbad. Förutom en stor bassäng finns här beachvolleybollplan, grill och grönområde. Intill ligger Anderslövs IP där Anderslövs BoIK är verksamma som har fotboll för alla åldrar, från boll och lek upp till oldboys/oldgirls. För den hästintresserade finns Sydslättens RF. L9 Fitness är ett gym som erbjuder styrketräning och gruppträning och finns inne i byns kärna.


04
Kommunikation

Genom byn går den gamla landsvägen mellan Ystad och Malmö, vilket gör att det går mycket smidigt att ta sig till de båda städerna. Också till Trelleborg– den närmast liggande staden – är det lätt att köra. För den som vill åka kommunalt går det bussar till Trelleborg och Östra Grevie, vidare därifrån går tåget mot Malmö.


05
Familjeliv

I byn finns fyra förskolor och för de större barnen finns Väståkra skolan där förskoleklass till årskurs 9 huserar. I den lilla byn finns Skånes bästa vårdcentral (2018 och 2019). Som om inte det vore nog finns det till och med en egen brandstation - inte illa för en liten by hemtrevlig på på Söderslätt!



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Catarina!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.