Ulrika Sörensen, ansvarig mäklare i Ängelholm
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ulrika Sörensen

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Ängelholm
Ängelholm


Förberedd försäljning

Ängelholm

Bostadsdröm privat beläget, men mitt i stan!

Ett ljuvligt stenhus beläget privat men ändå mitt i stan. En uppfart leder oss in till den vackra innergården och trädgården med gräsmatta, fin växtlighet och träd. Här finns även ett uterum att njuta av, ett förråd och garage. Huset stoltserar på tomten med ett trädäck med plats för solstolar vid entrén. Här har gjorts många stora renoveringar genom åren så som tak, fönsterbyte, kök och källare.

Välkommen in! Vi möts av en mindre hall och en nyrenoverad gästtoalett. Ett öppet kök i vitt med plats för stort matbord. Genomgående vackra trägolv. Innan för matplatsen finns två rum i fil som fungerar som vardagsrum. I ett av rummen står en kakelugn som värmer skönt under vinterhalvåret och skapar en härlig känsla i rummet. Vidare in möts vi av den gamla entrén från svunnen tid och en stentrappa som leder oss till ovanvåningen. Här uppe ryms tre fina sovrum, varav ett med klädkammare och kakelugn (denna dock ej i funktion) och ett välskött badrum i originalskick. Från köket finns en dörr som leder ner till källaren via en mindre trappa. Källaren är renoverad och fräsch med förvaring och tvättstuga, dock låg takhöjd.

Missa inte denna bostadsdrömmen. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för mer information.


Referensnummer
598 504
Boarea/biarea
129/77 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ulrika!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.