Ausås mölleväg 133 / Ausås / Ängelholm

Lantligt belägen villa

Slutpris
600 000 kr
Boarea/biarea
102/11 kvm
Driftkostnad
26 048 kr/år
Tomtarea
1 184 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Ausås Mölleväg såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Ausås Mölleväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ausås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Går ni i tankar om att rusta upp ert nästa boende från grunden? På lantligt läge med stor tomt och fantastiska vyer runtomkring? Då kan den här 1,5 plans villan på Ausås mölleväg vara något för er! Här erbjuds 102 kvm boyta med två sovrum, med möjlighet att utöka antalet, flera sällskapsrum, kök, badrum och gästtoalett. Naturskön trädgård i enskilt läge med stor gräsmatta och olika sorters fruktträd med utsikt över vidsträckta fält så långt ögat kan nå. Större friliggande förråd om 1,5 plan samt dubbelcarport. Fastigheten är i äldre skick och stora delar är i renoveringsbehov. Bra utgångsläge med kort bilresa till både Ängelholm, Åstorp och Helsingborg. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

För er som längtar efter att sätta händerna i något och bygga upp er egen dröm från grunden kan det här vara det rätta. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att anmäla ert intresse redan idag.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration