Första Tvärgatan 2 / Havsbaden / Ängelholm

Stuga närmast havet i populära Klitterbyn

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea/biarea
40/21 kvm
Avgift
1 357 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-09-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Första Tvärgatan såldes av oss 2018-09-17. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Första Tvärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Havsbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Återigen har vi fått förtroendet att förmedla en stuga i vackra Klitterbyn. En liten skyddad oas i vackra Nordvästra Skåne. Stugan är placerad på gatan närmast havet och det finns möjlighet att bygga till med uterum för den som önskar. Insynsskyddad uteplats med häck runtom och grönområde bakom. Rymlig stuga med allt du behöver. Här finns gott om plats för alla nära och kära med ett loft med invändig trappa från köket. Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till den underbara stranden och till Ängelholms centrum där du hittar det mesta så som affärer, restauranger och bra kommunikationsmöjligheter men även närhet till skog och natur.

Avgifterna är låga och föreningen är obelånad. En stuga på gatan närmast havet och en egen parkeringsplats precis intill. Det passar dig som vill ha ett fritidshus (eller permanentboende) i en lugn och harmonisk miljö. En stuga i Klitterbyn är en investering i livskvalité. Missa inte denna pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration