Kallenbergsgatan 3b

Kallenbergsgatan 3b


Villan— Ängelholm

Kallenbergsgatan 3bVillan— Ängelholm

En halv trappa upp finner man denna välskötta lägenhet I den populära bostadsrättsföreningen Ängelholmshus nr 2.

In kommer vi i en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I hallen ligger det ett tåligt laminatgolv. Rakt fram finns ett badrum med dusch. In till vänster från entrén finns köket med matplats och vidare in till höger vardagsrummet med utgång till stor och fin inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. I kök, hall och sovrum ligger ett laminatgolv, i vardagsrummet parkett. Längst in finns sovrummet. Hela lägenheten är oerhört trivsam.

Det mesta du kan behöva finns på området Villan så som pizzeria, ICA butik och bageri. Dessutom är det gång och cykelavstånd till centrala Ängelholm. Flera parkeringsplatser finns att hyra alldeles i närheten eller ställer man sig vid vägarna i området. Till lägenheten hör både vindsförråd och matkällarförråd. Tvättstuga finns i källaren.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
3 353 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Kallenbergsgatan såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kallenbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad