Klitterbygatan 55  (stuga 86)

Klitterbygatan 55 (stuga 86)


Havsbaden— Ängelholm

Klitterbygatan 55 (stuga 86)Havsbaden— Ängelholm

Stuga i vackra Klitterbyn i Havsbaden!

I vackra Klitterbyn i Havsbaden, strax intill havet vid Råbocka har vi nu nöjet att förmedla ännu en härlig bostadsrättsstuga.

I en liten skyddad oas i vackra Ängelholm ligger denna stuga som är av den större stugtypen. Stugan ligger på en av de bakre gatorna av Klitterbyn med ett perfekt avskilt läge på uteplatsen med skogen nära. Stugan är välplanerad med hall, kök, vardagsrum och badrum på entréplan, en trappa upp finns två sovrum. Från vardagsrummet finns det utgång till uteplats med gräsmatta, här finns det möjlighet att bygga till med uterum för den som önskar. (bygglov krävs) Stugan är fint belägen i området och i bra skick. Föreningen är obelånad. Luftvärmepump finns installerad vilket både är energieffektivt och skapar skön värme eller svalka under sommarhalvåret.

Klitterbyn är precis så pittoreskt som det låter med charmiga skånelängor, med sin närhet till skog och natur. Här bor du bekvämt och praktiskt med härliga Klitterhus och dess kilometervis långa strand bara ett stenkast bort! Destination Råbocka erbjuder äventyrsgolf, restaurang samt en mindre livsmedelsbutik. Enbart en kort cykeltur bort når ni Ängelholms mysiga restauranger, Vattnets Hus som erbjuder spa och behandlingar samt Hembygdsparken med deras populära höjdbana Upzone.

Välkommen att höra av er till oss på Mäklarhuset för att anmäla ert intresse.


Boarea
48 kvm
Avgift
1 916 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-11-12

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Klitterbygatan såldes av oss 2023-11-12. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Klitterbygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad