Kristian II:s väg 14B / Ängelholm

Kvadratsmart etta i Ängelholm!

Slutpris
745 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
2 596 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2020-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristian II:s Väg såldes av oss 2020-10-07. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kristian II:s Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristian II:s Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuder vi en kvadratsmart enrummare i den omtyckta föreningen BRF Bryggeriet. Här får du en yta som innehåller allt du behöver på ett mycket bra läge i centrala Ängelholm. På första våningen hittar vi denna fina lägenhet med ett trivsamt rum som erbjuder plats för sovplats och soffgrupp. Rummet är lättmöblerat och går att skärma av om du vill ha en separat sovrumsdel. En balkong bidrar till extra ytor, fräscht helkaklat badrum och fint kök i grått med vitrinluckor. Helt enkelt en riktigt fin etta!

Här får du ett välplanerat boende med en låg månadsavgift. En perfekt bostad redo för dig att flytta in i. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum Ängelholm

Ängelholm är en kuststad med en sex kilometer lång lockande sandstrand vid kusten av Skälderviken. Här finner du livskvalitet som är svårslagen både när gäller arbete och fritid. Här är det lätt att njuta av livet!

Område

Centrum av staden har ett stort utbud av shopping och restauranger på gågatan, fin natur, kultur och nöje. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren. I kommunen hittar du också kultur och rekreation. Områden i centrum är t ex: Ängavången, Nyhem, Skörpabäcken, Paletten, Nybro området, Villan och Sockerbruket.

Fritid

Ängelholm erbjuder en aktiv livsstil. För den som vill finns här mängder med sportaktiviteter. Vattnets Hus erbjuder simning, rekreation och gym inomhus. Utomhus finns tennis, padel, utegym, fotbollsplan och boulebana för att nämna några. Ängelholms skateboardpark ligger mellan Gåsahalsvägen och Rönneå, en modern betongpark. Centralt belägen vid Skörpabäcken finner ni också Ängelholms discgolfbana i lummig grönska. Här finns också hembygdsparken, ett av Skånes mest populära besöksmål. Här finns något för alla.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg airport finns inom ca 10 min bil. Kommunen har också ytterst goda kommunikationsmöjligheter med europavägarna E6, E4 och E20 och Västkustbanan.

Familjeliv

I centrum finns flera förskolor och grundskolor. Villanskolan, Rebbelberga skola, och Ängelholms Montessoriskola finns alla i centrala Ängelholm. Högstadieskolor i området är Nyhemsskolan och Kungsgårdsskolan. Ängelholms gymnasium, Rönnegymnasiet finns också centralt placerat.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.