Lökgatan 23a / Ängelholm

Stilren 2:a med balkong!

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 021 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2018-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lökgatan såldes av oss 2018-08-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Lökgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lökgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är denna fina tvåa till salu! Välskött och trivsam 2:a, belägen på populära Bäckadal. En trevligt planerad tvårumslägenhet och dessutom med egen balkong med eftermiddags- & kvällssol! Lägenheten ligger på andra våningen och de 61,5 kvadratmeterna är fördelade på ett sovrum, vardagsrum, badrum och nyrenoverat stilrent kök. Låg månadsavgift i en mycket populär och omtyckt bostadsrättsförening. Området är populärt i alla åldrar och familjesituationer. Kanske mycket tack vare det lugna läget med fina grönområden och lekplatser. Här får ni gångavstånd till både förskola, skola och mataffärer.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.