Nordanvindsgatan 11L

Nordanvindsgatan 11L

Slutpris

1 650 000 kr


Nya Kungsgården— Ängelholm

Nordanvindsgatan 11L


Slutpris
1 650 000 kr

Nya Kungsgården— Ängelholm

Välkomna till denna välplanerade trerumslägenhet på populära Nya Kungsgården! Då lägenheten är belägen en våning upp, får man ett ganska fritt läge med vyer över omgivningarna. Balkongen bjuder också på både rymd och kvällssol!

Här har man sin ingång i markplan med en härlig stenlagd uteplats. När vi öppnar dörren så vi välkomnas in i en hall med förråd och trappa upp till bostaden. Här finns ett trivsamt kök, två sovrum och ett rymligt badrum med tvättmaskin. En bostad perfekt för er som vill ha ett bekymmersfritt boende i ett lugnt barnvänligt område. Bostaden är bra planerad med rymliga sociala ytor och fina sovrum.

Området ligger strax öster om centrala Ängelholm med gångavstånd till centrum. Här bor du bekvämt med närhet till skolor, förskolor och Brännborn Center med restauranger, affärer och gym. Här finns också goda pendlingsmöjligheter för den som väljer att ta bilen då man snabbt och enkelt tar sig ut till motorvägen som tar dig både söderut och norrut.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
84.5 kvm
Avgift
5 214 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2
Såld
2022-08-16

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Nordanvindsgatan såldes av oss 2022-08-16. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Nordanvindsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.