Planteringsvägen 46a / Villan / Ängelholm

Välplanerad etta på populära Villan

Slutpris
560 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 619 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4
Såld
2020-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Planteringsvägen såldes av oss 2020-05-30. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Planteringsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Villan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Student? Singel? Eller oerhört nyförälskade?
Här välkomnas du till en trevlig lägenhet högst upp i huset. 41 välplanerade kvadrat i fastighet från 1954. Fastigheten är lugnt belägen med ett centrumnära läge och ett stenkast bort ligger gågatan i Ängelholm. Men ska du bara ner till mataffären behöver du knappt ta på dig jackan. Ett perfekt boende för det unga paret eller den som bor ensam.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.