Sockerbruksgatan 9c / Centralt / Ängelholm

Tvåa med rymlig och inglasad balkong

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 359 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sockerbruksgatan såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sockerbruksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet en kort promenad från Ängelholms centrum. En tvårumslägenhet på femte våningen på Sockerbruksgatan 9c. Här möts du av en välplanerad, trivsam innergård och naturskön omgivning med Rönne å precis intill. Bostaden erbjuder 51 välplanerade kvadratmeter i fint skick. Dessutom har lägenheten inglasad balkong som fungerar som ett extra rum den varmare årstiden.

Riksbyggen Vågmästaren är en välskött förening med låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, parkeringsplats, en trevlig, välskött innergård med grillplats och även en takterrass. I månadsavgiften om 3359 kronor ingår tv, el, värme, vatten och vindsförråd.

På Sockerbruket bor du mycket bra och bekvämt. Här har du nära både till stationen och även den härliga Sockerbruksparken och Rönne å. Över en bro sen är du mitt inne i centrum och gågatan. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

Intresset är stort i området, så vänta inte, anmäl er till visning redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration