Sörmlandsgatan 6

Sörmlandsgatan 6


Ängelholm

Sörmlandsgatan 6



Ängelholm

MODERN STOR VILLA I POPULÄRT OMRÅDE MED GARAGE!

Modernt, smakfullt, praktiskt och stora öppna umgängesytor med möjlighet till fem sovrum i två plan - Välkomna till Sörmlandsgatan 6!

Huset för er som söker det lilla extra där möjligheten till att enbart flytta direkt in finns. Huset är på 224 kvm fördelade på två plan som byggdes 2016 med smakfullt utvalda och genomtänkta materialval. Bred uppfart med plats till ett antal bilar och ett garage som sedan leder en in i bostaden. Det finns två ingångar, den ena genom uppfarten/garaget och den andra med trädäcket precis utanför entrén. När man kommer in slås man av ljusinsläppet och den härliga rymden som bildas av de olika takhöjderna. På första plan finner man det första sovrummet av fyra, gäst-wc och ett stort badrum med spa-känsla som har både dusch och badkar. Rummet med biljardbordet används idag som spelrum men möjlighet att göras om till sovrum/gästrum eller varför inte ett kontor. Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum som blir husets mittpunkt. Att kunna socialisera och underhålla gästerna under tiden man lagar mat ger en hemkänsla utöver det vanliga. Det finns stora sällskapsytor som kan inredas med stort matbord för större tillställningar och en soffgrupp. Kaminen är inte bara en trevlig detalj utan skapar hög mysfaktor. Köket är från Ikea som går i vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva som fint bryter av det ljusa. Från köket når man det praktiska grovköket.

På ovanvåningen finner man ett rymligt allrum med plats till soffgrupp där man kan blicka ner utöver första plan. Tre väldisponerade sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Praktiskt med badrum på vardera plan när man är en stor familj.

Fantastisk tomt med ett stort trädäck vid ena entrén som sedan går över till en gräsmatta. Lättskött med ett toppenläge som fångar solens timmar.

Här bor man med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Enkelt att ta sig runt även om man inte har bil då det finns busshållsplatser kort avstånd från bostaden. Närhet till livsmedelsbutiker, skolor från dagis till gymnasiet, grönområden, omtalade Hembygdsparken, pizzerior, tågstation och träningsanläggningar. Det finns flera nöjen i Ängelholm som det nya badhuset med träningsanläggning, shoppingstråket i centrum med ett flertal restauranger, det är svårt att inte trivas här!


Boarea/biarea
224/27 kvm
Driftkostnad
21 700 kr/år
Tomtarea
678 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Sörmlandsgatan såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Sörmlandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.