Spannarpsvägen 10 / Spannarp / Ängelholm

Lugnt & fridfullt beläget

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
37 316 kr/år
Tomtarea
1 118 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Spannarpsvägen såldes av oss 2018-02-22. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Spannarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Spannarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längs med Spannarpsvägen finner vi denna trevliga familjevilla om 140 kvadratmeter. Med byggår 1929 finns här mycket själ och charm bevarat samtidigt som lite ny kärlek skulle tillföra huset mycket. Stor trädgård med utsikt över intilliggande ängar så långt ögat kan nå. Villan erbjuder hela fyra sovrum, vardagsrum, allrum, rymligt kök och badrum. Hemmets sällskapsavdelning och bostadens hjärta integreras med köket i en praktisk planlösning. Trädgård med en stor variation av fruktträd, förråd samt uteplatser i flera olika väderstreck.

Barnvänlig by med naturen runt knuten med både ridvägar och promenadstråk i fantastiska miljöer. Kort bilväg till både Ängelholm och Helsingborg. Med ett perfekt utgångsläge för dig som vill ha nära till det mesta men ändå vill bo på landet. Det är inte svårt att förstå varför området är omtyckt. Här bor ni i lugna kvarter där skolbussen går alldeles i närheten. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration