Violgatan / Roslunda / Ängelholm

Familjevilla på populära Roslunda

Utgångspris
2 395 000 kr
Boarea/biarea
159/18 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Referensnummer
420 011
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Ett av kedjehusen av den större storleken på Violgatan ska inom kort byta ägare. På lugnt och trevligt område nära centrum ligger denna familjevilla där alla får plats. Här får ni chansen att sätta er egen prägel på ett mycket välbevarat hus med bra planlösning. Ytan är fördelad på vardagsrum, matrum, fyra sovrum, kök med matplats, badrum, gästtoalett och en praktisk groventré. Rummen är väl tilltagna och det går att skapa flera sovrum för den som önskar. Trädgården ligger i bästa läget, soligt och enskilt.

Det är inte svårt att förstå varför området är omtyckt. Här bor ni i lugna kvarter med gångavstånd till skolor, förskolor och bra kommunikationer både vad gäller stadsbussar, närhet till E6:an och flygplats. Området är populärt, så vänta inte. Anmäl ert intresse redan idag.

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 4 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier