Wennerbergs väg 6 / Ängelholm / Helsingborg

Rymlig familjevilla med härligt läge och pool

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
167 kvm
Driftkostnad
35 650 kr/år
Tomtarea
721 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Wennerbergs Väg såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Wennerbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Wennerbergs Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu äntligen är det dags för försäljning av detta ljuvliga hem. På en återvändsgata i ett lummigt villakvarter ligger denna rymliga familjevilla. Fastigheten ligger på en mysig hörntomt belägen i Välinge där ni har fri utsikt över ängarna. I den inhägnade trädgården finner vi ett härligt trädäck som sträcker sig runt gaveln med utgång både från matplatsen och det ena sovrummet. Härifrån kan man gå rätt ut i den uppvärmda poolen. Köket renoverades under 2018 och har en stor köksö samt rymlig matplats. Villan har tre sovrum varav två större med möjlighet till att skapa ytterligare ett sovrum för den som önskar. Ni har nära till Strövelstorp med en bilfärd på sju minuter som även tar dig vidare snabbt ut på E6. Salta bad finner ni vid vackra Sandön i Utvälinge eller Farhult lite längre bort.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.