Yrvädersstigen 130

Yrvädersstigen 130


Nya Kungsgården— Ängelholm

Yrvädersstigen 130



Nya Kungsgården— Ängelholm

Trevligt radhus med hörntomt i familjevänligt område på omtyckta Yrvädersstigen

Äntligen finns möjligheten att förvärva detta trevliga sutterängradhus i två plan på hörntomt på omtyckta Nya Kungsgården. Välkomna till Yrvädersstigen 130!

Efter att ni parkerat bilen i antingen garaget eller på parkeringsplatsen som ingår i samfälligheten, möts ni av en välskött framsida med gräsmatta, stenlagd uteplats med markis och ett förråd.

In välkomnas ni av en rymlig hall med plats till att hänga av sig och möjlighet att inreda med mer förvaring. Vidare in finner ni ett sovrum i bra storlek med plats till både säng och förvaring. Ett badrum som är utrustat med dusch och inrett med plastmatta/våtrumstapet. Köket är äldre, men i fint skick som rymmer matbord där ni har utsikt mot framsidan. Det går att öppna upp köket mot vardagsrummet för den som önskar.

Vardagsrummet med parkettgolv fylls med härligt ljusinsläpp och erbjuder stora, trevliga sällskapsytor och kan rymma såväl matbord som soffgrupp. Möjligheten finns också för den som önskar att dela upp vardagsrummet för att få ett extra sovrum på övre plan. Härifrån nås balkongen, en inglasad stor balkong med plats till möblemang och med en fantastisk utsikt!

På nedre plan möts ni av ett öppet allrum med fönster, varifrån ni når uterummet och trädgården. Allrummet som fram tills idag har fungerat som vardagsrum skulle kunna gå att dela av och göra om till ännu ett sovrum. Uterummet är inglasat och har använts väl eftersom det förlänger sommarmånaderna. Vid sidan av uterummet finns en stenlagd uteplats. Trädgården omfamnas av höga häckar som ger insynsskydd. En underbar trädgård i helt rätt solläge i sydväst!

Intill allrummet finner ni ett sovrum med klädkammare och fönster mot den stenlagda uteplatsen. Nedre plan rymmer även tvättstuga i bra storlek som kan inredas med ännu mer förvaring/arbetsytor och en klädkammare till samt ett badrum som är utrustat med badkar. Det sista rummet här nere har tidigare varit inrett som ett sovrum men det finns dock inga fönster. Ett rum som kan inredas som ett kontor, lekrum eller walk-in-closet.

På Yrvädersstigen bor ni i ett omtyckt och barnvänligt kvarter med all service och kommunikation som underlättar vardagen på promenadavstånd. Trevliga promenadstråk längs Rönneå ligger precis nedanför. I området finns det flertalet lekplatser, förskolor, populära skolor som Kungsgårdsskolan och Nyhemsskolan. Brännborn Center ligger i närheten och där finner ni det mesta på ett och samma ställe, från stora livsmedelsbutiker (Ica-Maxi, Lidl, Willys) till hemelektronik, inredning och restauranger.


Boarea/biarea
127/14 kvm
Driftkostnad
38 520 kr/år
Tomtarea
249 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-04-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Yrvädersstigen såldes av oss 2023-04-26. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Yrvädersstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.