Nissebovägen 29

Nissebovägen 29

Slutpris

3 900 000 kr


Asmundtorp / Nissebo— Asmundtorp— Landskrona

Nissebovägen 29


Slutpris
3 900 000 kr

Asmundtorp / Nissebo— Asmundtorp— Landskrona

1-planshus på hörntomt i inflyttningsklart skick

Karaktärsfull 1-plansvilla som välkomnar med spännande planlösning och generösa sällskapsytor. Genomgående välhållet och renoverat på uppvuxen, lättskött hörntomt i populära området Nissebo.

Planlösningen fördelar sig på ett trivsamt kök, ett generöst tilltaget matrum samt ett inbjudande vardagsrummet med härligt ljusinsläpp och en iögonfallande öppen spis. Dessa rum kompletteras av en passage mellan entré och vardagsrum som lämpar sig utmärkt som hemmakontor, 3 rejäla sovrum, ett renoverat badrum samt en gästtoalett och en helrenoverad tvättstuga med dusch.

Tomten erbjuder möjlighet till uteplatser i olika väderstreck och uppfarten plats för flertalet bilar. Garaget nyttjas i dagsläget endast som förråd och har delats upp i två sektioner varav den ena nås inifrån huset.

Fiber är indraget och såväl fin lekplats som fotbollsplan för barnen finns strax bakom huset i mitten av området.

I Asmundtorp finns såväl skola, årskurs F-9 och idrottsplats som närbutik och pizzeria på kortare cykelavstånd. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till Pågatåg mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö. Större matbutiker och köpcentra i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/45 kvm
Driftkostnad
32 900 kr/år
Tomtarea
803 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-29

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Nissebovägen såldes av oss 2021-10-29. Se alla våra försäljningar i Asmundtorp samt även på Nissebovägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.