Jämtlandsgatan 6

Jämtlandsgatan 6

Slutpris

3 095 000 kr


Åstorp

Jämtlandsgatan 6


Slutpris
3 095 000 kr

Åstorp

FINT 1½-PLANSHUS I POPULÄRA ÅSTORP!

Snart finns chansen att förvärva denna fina villa om 177 kvm i Åstorp, Välkomna till Jämtlandsgatan 6!

In välkomnas ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Direkt i anslutning till hallen finner ni ett utav det tre sovrummen som finns på entréplan. Vidare in når ni en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum och kök med ett härligt ljusinsläpp tack vare de stora skjutbara fönsterpartierna. Här erbjuds det stora sociala sällskapsytor samt ett nytt och stilrent kök med komplett maskinpark, ett kök som verkligen tar fram matglädjen. I husets andra ende hittar ni tvättstugan, två andra sovrum samt ett helkaklat badrum utrustad med badkar.

På ovanvåningen har ni två väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring, ytterligare ett badrum utrustad med dusch, rymligt allrum samt ett biorum som går att göra om till sovrum för det som önskar 6 sovrum.

Utvändigt har ni en lättskött tomt med fina växter och en fin gräsmatta med ett fullt möblerbart trädäck där ni kan njuta av solens alla timmar.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag.

Missa inte detta härliga boende!


Boarea/biarea
177/24 kvm
Driftkostnad
41 621 kr/år
Tomtarea
588 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2023-07-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Jämtlandsgatan såldes av oss 2023-07-13. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Jämtlandsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.