Skolgatan 5c / Åstorp centrum / Åstorp

FIN TREA MED INGLASAD STOR BALKONG!

Slutpris
600 000 kr
Boarea
71,5 kvm
Avgift
4 715 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på skolgatan såldes av oss 2019-08-10. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorp centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Skolgatan 5C, tre rum och kök om 71,5 kvm med en stor inglasad balkong.

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där alla rum får bra med ytor och trevligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering under 2018 där klinkergolvet i hall och köket gjordes, målat alla rummen, heltäckningsmatta i ena sovrummet, laminatgolv i vardagsrummet, inglasat balkongen, helkaklat badrummet, sen i köket har man bytt ut vasken, kranen, bänkskivan och diskmaskinen.

Bostaden är fördelad på en rymlig inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och garderober som har ett fint klinkergolv som sträcker sig in i köket. Två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord där det ena kan göras om till ett vardagsrum då det är så pass stort. Badrummet är helkaklat som går i tidlösa kulörer på kaklet, väldigt snyggt! Ett väl utrustat badrum med alla dess bekvämligheter som dusch och tvättmaskin. Ett fint kök som är praktiskt med bra arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Ett kök för den som gillar att laga mat. Från köket kliver man in i vardagsrummet med trevliga umgängesytor som plats till soffgrupp/större matbord. Genom vardagsrummet når man den inglasade stora balkongen som blir som ett extra rum, förlänger sommarperioden. Favoritplatsen som utnyttjas väl!

Skolgatan 5C ligger i centrum, ett otroligt bra läge då man på gångavstånd når allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Tågstationen ligger endast ett fåtal meter ifrån som tar en minut med promenadavstånd att nå. Väldigt smidigt att ta sig ut från Åstorp till Helsingborg med tåg eller buss. Ett lugnt och omtyckt område med bra parkeringsmöjligheter längs gatorna annars finns det garageplatser som det råder kö-system till. Nämnvärt är att även internet ingår i avgiften vilket det sällan gör i en förening samt att det finns både ett stort källarförråd och ett matförråd som tillhör lägenheten.

Välkomna till visning och anmälan görs genom hemsidan. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.