Skolgatan 5c

Skolgatan 5c

Slutpris

550 000 kr


Åstorp

Skolgatan 5c


Slutpris
550 000 kr

Åstorp

FIN TREA MED STOR INGLASAD BALKONG I ÅSTORP!

Varmt välkomna till Skolgatan 5c, tre rum och kök med en stor inglasad balkong i omtyckta Åstorp!

Bostaden fördelar sig på en rymlig hall med plats till att hänga av sig och garderober längs ena sidan av väggen. Badrummet är inrett med plastmatta och utrustat med dusch. Det finns två väldisponerade sovrum där det ena är inrett som ett allrum och har utgång till balkongen. Stor, inglasad balkong där det har spenderats mycket tid och varit favoritplatsen i bostaden.

Köket är inrett med träluckor, mörkare bänkskiva och vitt kakel ovanför. Ett praktiskt kök med förvaring och arbetsytor på båda sidor samt plats till ett matbord. Vardagsrummet erbjuder trevliga sociala umgängesytor som kan möbleras med både soffgrupp och matbord.

Nämnvärt är att det ingår internet och kabel-tv i avgiften vilket det sällan gör i föreningar. Sen tillhör det även förråd till bostaden.

Skolgatan 5A ligger i centrum, ett otroligt bra läge då man på gångavstånd når allt som ens vardag behöver. Allt från bank, livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkare till tågstation. Tågstationen ligger endast ett fåtal meter ifrån bostaden vilket är perfekt för pendlaren. Åstorp är oerhört bra beläget då det är nära till Klippan, Bjuv, Ängelholm och Helsingborg. Man kommer snabbt och smidigt ut på motorvägen med bil. Det finns bra med parkeringsmöjligheter antingen utanför längs vägen eller så kan man ansöka om en garageplats men där råder det kösystem. Ett område och förening att trivas i!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 821 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Skolgatan såldes av oss 2023-05-15. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.