Täckaregatan 13

Täckaregatan 13

Slutpris

2 350 000 kr


Åstorp

Täckaregatan 13


Slutpris
2 350 000 kr

Åstorp

Fin 1½-plansvilla i eftertraktade Åstorp!

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina villa med centralt läge i Åstorp, Välkomna till Täckaregatan 13!

Belägen på lugnt villakvarter finns nu denna villa om 151 kvm fördelat på 1½-plan som välkomnar er med en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterkläderna. Direkt till anslutning till hallen finner ni köket som erbjuder goda arbetsytor samt plats till matbord. Från köket når ni dessutom tvättstugan där ni har ytterligare en ingång till huset som blir den vardagliga ingången. Vardagsrummet finner ni placerat i mitten av huset där det bjuder på goda sociala sällskapsytor samt en utgång till den stora inglasade uterummet som är fullt möblerbart. Vidare in finner ni två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med dusch.

Ovanplan fördelas på ett stort allrum, två sovrum, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum även detta med dusch. För er som behöver fler rum har möjligheten att bilda ytterligare två sovrum genom att dela av allrummet på mitten.

På utsidan har ni en lättskött tomt med god insynsskydd samt pool.

Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag.

Missa inte detta härliga boende!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
54 041 kr/år
Tomtarea
780 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-12-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Täckaregatan såldes av oss 2023-12-09. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Täckaregatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.