Västgötagatan 5

Västgötagatan 5


Åstorp

Västgötagatan 5



Åstorp

Familjevilla i två plan med carport och fantastisk trädgård i barnvänligt område i Åstorp!

Nu ges möjlighet att bli ägare till denna fina familjevilla i två plan med fantastisk trädgård i ett barnvänligt område i Åstorp, välkomna till Västgötagatan 5!

Ett boende i två plan som kryssar i alla era kriterier, parkera bilen i carporten med närhet till huvudingången till huset, möjlighet till fyra sovrum (idag är det inrett med två), badrum på vardera plan, generösa sällskapsytor och bäst av allt att ni kommer bo i ett lugnt område med promenadavstånd till kommunikationer och service som underlättar er vardag. Ett hem som passar utmärkt för både paret eller familjen.

Välskött trädgård på fram och baksidan. Här finns plats för barnen att leka fritt och för föräldrarna att möblera och umgås med vännerna. Baksidan av trädgården ligger i helt rätt läge, västerläge.

Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även om man har ett arbete utanför. Ni kommer smidigt ut på motorvägen om ni färdas med bil och kommer på några minuter till grannkommunerna Ängelholm, Helsingborg, Klippan och Bjuv. För er som färdas kollektivt finns bra bussförbindelser och tågstation. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, frisörer, restauranger, fik och mycket mer.

I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor för olika åldrar, restauranger, bank, vårdcentral, systembolaget, bensinstationer, gym, trevliga promenadslingor i härlig miljö och mycket mer som gör att ni kommer trivas.


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
28 701 kr/år
Tomtarea
502 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Västgötagatan såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Västgötagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.