Gökblomstervägen 5 / Beddingestrand / Trelleborg

Slutpris
1 495 000 kr
Tomtarea
1 000 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
: Del av fastigheten Trelleborg Lilla Beddinge 4:26
Såld
2018-12-05
Bostaden är såld!

Denna tomt på Gökblomstervägen såldes av oss 2018-12-05. Se alla våra försäljningar i Beddingestrand samt även på Gökblomstervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Beddingestrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söder om vägen ligger denna tomt på uppvuxet område i ljuvliga Beddingestrand. Den ursprungliga tomten är idag 1.992 kvm. Den del kom kommer att styckas av blir c:a 1.000 kvm. Exakt tomtyta bestäms efter överenskommelse. På den västra delen av tomten finns plats för anläggning av väg vilken kommer att ägas av den avstyckade tomten som säljs. Kommunalt vatten och avlopp är ej anslutet. Söder om denna tomt skall en villa i 1 plan om c.a 130 kvm uppföras. Ett ypperligt tillfälle att förvärva en vackert belägen tomt och påverka yta och tomtgränser

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Beddingestrand

Beddingestrand är ett område belägget längs en underbar sandstrand. I västra delen av byn har man återfunnit rester av såväl Beddinge gamla som nya fiskeläge och här finns även gamla fiskehus ända från 1874. Efter 1940-talet började området att styckas upp till fritidstomter. Idag består området av blandad året runt- och sommarstugebebyggelse.

Nöje

I mysiga Beddingestrand finns ett par restauranger och mindre matbutiker för att inhandla det nödvändigaste. Det gamla danspalatset Granhyddan från tidigt 1900-tal är idag en camping.

Fritid

Här kan man skryta om Sveriges sydligaste golfbana, Bedinge golfklubb. Även tennisbanor och minigolf finns.

Kommunikation

Trelleborg och Ystad nås enkelt med buss 190 eller om man vill använda den fina cykelleden som går i båda riktningar.

Familjeliv

En kooperativ förskola finns i Beddingestrand och låg- och mellanstadieskola ligger i närliggande tätorten Smygehamn.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.