Klockare Liljas väg 8

Klockare Liljas väg 8

Slutpris

1 450 000 kr


Billinge— Eslöv

Klockare Liljas väg 8


Slutpris
1 450 000 kr

Billinge— Eslöv

Familjevilla på ett mycket bra läge i Billinge. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Varmt välkomna till denna 70-tals villa byggt på ett attraktivt läge i den lilla byn Billinge. Huset är besiktigat och säljarna har också tecknat en dolda fel försäkring. Mer information om detta finns under dokument. Husets 160 kvm fördelar sig på 1 ½ plan. Entréplan erbjuder en hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob, ett stort allrum i vinkel med ett arbetsrum, ett badrum med badkar, kök med matplats, tvättstuga med egen ingång samt ett stort sovrum. Från allrummet och sovrummet har man utgång till uteplatsen och trädgården. På ovanvåningen hittar vi husets resterande tre sovrum, en toalett, klädkammare samt ett allrum. Idag finns här alltså fyra sovrum men det går enkelt att bygga om arbetsrummet till ett extra sovrum om man skulle ha behov för detta.

Huset har enbart haft en ägare och dessa har tagit hand om huset omsorgsfullt och huset är i äldre men mycket välskött skick. År 2013 så byttes nästan alla fönster till nya 3-glasfönster. I början av 2019 drogs det även in fiber i huset. Förutom dessa investeringar har de gjort en hel del andra saker som ni kan läsa mer om i frågelistan eller under 'Utförda renoveringar'.

Kort sammanfattat är detta ett mycket välskött hus i behov av viss renovering men som för någon kommer bli ett fantastiskt hem i många år. Varmt välkomna på visning med oss på Mäklarhuset.


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
40 125 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på klockare liljas väg såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på klockare liljas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.