Klockare Liljas väg 8 / Billinge / Eslöv

Familjevilla på ett mycket bra läge i Billinge. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel.

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
40 125 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på klockare liljas väg såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på klockare liljas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna 70-tals villa byggt på ett attraktivt läge i den lilla byn Billinge. Huset är besiktigat och säljarna har också tecknat en dolda fel försäkring. Mer information om detta finns under dokument. Husets 160 kvm fördelar sig på 1 ½ plan. Entréplan erbjuder en hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i garderob, ett stort allrum i vinkel med ett arbetsrum, ett badrum med badkar, kök med matplats, tvättstuga med egen ingång samt ett stort sovrum. Från allrummet och sovrummet har man utgång till uteplatsen och trädgården. På ovanvåningen hittar vi husets resterande tre sovrum, en toalett, klädkammare samt ett allrum. Idag finns här alltså fyra sovrum men det går enkelt att bygga om arbetsrummet till ett extra sovrum om man skulle ha behov för detta.

Huset har enbart haft en ägare och dessa har tagit hand om huset omsorgsfullt och huset är i äldre men mycket välskött skick. År 2013 så byttes nästan alla fönster till nya 3-glasfönster. I början av 2019 drogs det även in fiber i huset. Förutom dessa investeringar har de gjort en hel del andra saker som ni kan läsa mer om i frågelistan eller under 'Utförda renoveringar'.

Kort sammanfattat är detta ett mycket välskött hus i behov av viss renovering men som för någon kommer bli ett fantastiskt hem i många år. Varmt välkomna på visning med oss på Mäklarhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.