Mäklare i Helsingborg

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Talar

Mäklare i Helsingborg

Johan Eriksson

"Johan är en fantastisk mäklare. Lugn, förtroendeingivande och otroligt kunnig. Jag är mycket nöjd med Johans insats och kommer rekommendera honom till alla jag känner. Stort tack Johan! " - Säljare på Koltrastgatan 20B

Vem är jag?

Fastighetsmäklare sedan 2014, jag har sålt nyproduktionsprojekt, villor, lägenheter, tomter och fritidshus. Driver tillsammans med Pontus Mäklarhusets kontor i Helsingborg och Åstorp. Mina starka sidor är att jag är väldigt driven, förtroendeingivande och noggrann. Mitt första år som mäklare blev jag Årets Rookie på Skandiamäklarna.

Företagets vision och mål.

Vår vision är att på sikt bli ett av de ledande mäklarkontoren i kommunen. Detta genom att långsiktigt leverera högre kvalité och högre slutpriser än våra konkurrenter. Vår ambition är att kontoret ska vara det mest rekommenderade och ha de nöjdaste kunderna av alla kontor i kommunen.

Varför just mig?

Jag är en mycket driven mäklare som alltid strävar efter att överträffa mina säljares förväntningar. Jag älskar personlig utveckling och jag har gått flertalet säljutbildningar samt en säljchefsutbildning. Med mig kan ni känna er trygga genom hela bostadsaffären! Sedan 2018/12 är jag även Certifierad Nyproduktionsmäklare.

Bouppteckning och arvskifte

Mitt stora intresse för juridik och ekonomi har gjort att jag även gått utbildning i Bouppteckning och arvskifte. Jag förmedlar varje år flertalet dödsbon och har god kunskap och erfarenhet kring processen och vad man behöver tänka på. Även det är en trygghet för er som säljare.

"Förtroende är inget man får. Det är något man förtjänar. Det förtroende jag är van vid från mina kunder kommer inte gratis. Jag har förtjänat det genom att gång på gång leverera bättre service, bättre kunskap och bättre slutpriser än våra konkurrenter. Låt mig förtjäna ditt förtroende."
HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Johan Eriksson

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Pontus Aronsson

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Oskar Lund

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Helsingborg Kurirgatan 1 254 53 Helsingborg

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.