Klockare Liljas väg 2 / Billinge / Eslöv

Villa på hörntomt med utsikt över ängarna. Nyare fönster, tak, plåtarbete, kök, värmesystem m.m.

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea/biarea
138/86 kvm
Driftkostnad
37 060 kr/år
Totalareal
1 130 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-26
Bostaden är såld!

Denna villa på klockare liljas väg såldes av oss 2019-12-26. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på klockare liljas väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta mycket trevliga 50-talshus i utkanten av Billinge. Huset ligger på en stor hörntomt med enbart en granne och är i övrigt omslutet av härlig natur i form av åkermark. Större delen av trädgården samt träaltanen ligger i soligt sydvästläge med sol i princip hela dagen. Huset är i behov av viss renovering men de större investeringarna så som byte av tak, byte av fönster, nytt värmesystem, nytt kök, fiber, dränering m.m. är redan tagna. Man har idag ett vattenburet system med luft/vattenvärmepanna som även är kopplat till det gamla pelletssystemet så att man kan kombinera dessa. Alla rör och radiatorer byttes i samband med detta också.

Entréplanet erbjuder en hall, två sovrum, rymligt vardagsrum samt kök och stort matrum. Köket har väldigt gott om förvaring och är ljust och fint. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, vask, stor kyl och frys, ugn samt inbyggd micro. I köket finns även en kamin som provtrycktes senast 2017. På entréplanet hittar vi även ett badrum med badkar. På ovanvåningen finns de resterande två sovrummen samt en toalett. I källaren finns väldigt gott om förvaring, ett garage, pannrum, verkstad och tvättstuga. Källaren är i behov av viss renovering.

Här bor du i utkanten av byn Billinge med bara ett fåtal grannar. Billinge är en liten by och här finns bland annat ett litet mysigt café och en liten förskola. Kommunikationerna från byn är goda och man tar sig lätt och smidigt norrut mot Röstånga, Ljungbyhed och Klippan eller söderut mot Stehag, Eslöv, Lund och Malmö.

Det här huset är perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet med bara en kortare biltur.

Låt inte detta tillfälle glida er ur händerna. Hör av er redan idag och boka en tid för visning så blir du löpande uppdaterad av mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.