Klockare Liljas väg 2

Klockare Liljas väg 2

Slutpris

1 175 000 kr


Billinge— Eslöv

Klockare Liljas väg 2


Slutpris
1 175 000 kr

Billinge— Eslöv

Villa på hörntomt med utsikt över ängarna. Nyare fönster, tak, plåtarbete, kök, värmesystem m.m.

Välkomna till detta mycket trevliga 50-talshus i utkanten av Billinge. Huset ligger på en stor hörntomt med enbart en granne och är i övrigt omslutet av härlig natur i form av åkermark. Större delen av trädgården samt träaltanen ligger i soligt sydvästläge med sol i princip hela dagen. Huset är i behov av viss renovering men de större investeringarna så som byte av tak, byte av fönster, nytt värmesystem, nytt kök, fiber, dränering m.m. är redan tagna. Man har idag ett vattenburet system med luft/vattenvärmepanna som även är kopplat till det gamla pelletssystemet så att man kan kombinera dessa. Alla rör och radiatorer byttes i samband med detta också.

Entréplanet erbjuder en hall, två sovrum, rymligt vardagsrum samt kök och stort matrum. Köket har väldigt gott om förvaring och är ljust och fint. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, vask, stor kyl och frys, ugn samt inbyggd micro. I köket finns även en kamin som provtrycktes senast 2017. På entréplanet hittar vi även ett badrum med badkar. På ovanvåningen finns de resterande två sovrummen samt en toalett. I källaren finns väldigt gott om förvaring, ett garage, pannrum, verkstad och tvättstuga. Källaren är i behov av viss renovering.

Här bor du i utkanten av byn Billinge med bara ett fåtal grannar. Billinge är en liten by och här finns bland annat ett litet mysigt café och en liten förskola. Kommunikationerna från byn är goda och man tar sig lätt och smidigt norrut mot Röstånga, Ljungbyhed och Klippan eller söderut mot Stehag, Eslöv, Lund och Malmö.

Det här huset är perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet med bara en kortare biltur.

Låt inte detta tillfälle glida er ur händerna. Hör av er redan idag och boka en tid för visning så blir du löpande uppdaterad av mäklaren.


Boarea/biarea
138/86 kvm
Driftkostnad
37 060 kr/år
Tomtarea
1 130 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på klockare liljas väg såldes av oss 2019-12-26. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på klockare liljas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.