Rönneådalsvägen 22 / Billinge / Eslöv

Stor familjevilla på bästa läget i Billinge. Stor hörntomt med uteplats och pool.

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
143/88 kvm
Driftkostnad
41 806 kr/år
Totalareal
961 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-09-08
Bostaden är såld!

Denna villa på rönneådalsvägen såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på rönneådalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bästa läge i byn och på en stor hörntomt finns nu denna stora familjevilla äntligen till salu. De många sovrummen gör det möjligt att bo här både som en mindre familj och som en större familj. I trädgården finns något för alla. Växthus, utomhuspool, badtunna och uteplats.

Huset som är byggt i 1½-plan med källare har idag tre sovrum men det går enkelt att planera om huset och få fyra eller fem sovrum. På entréplanet hittar vi en toalett, klädkammare, ett sovrum, kök och vardagsrum. Det är sedan på ovanvåningen vi hittar de andra två sovrummen, det ena med en balkong som har fantastisk utsikt i västerläge över ridbana och äng. Vill man så kan man här njuta av solen nästan hela dagen, helt ostört. På ovanvåningen finns också en liten hall och ett badrum. I källaren hittar vi en gillestuga, tvättstuga, badrum med bastu, pannrum samt matkällare. Här nere är det svalt och skönt på sommarens heta dagar.

Tomten är fantastisk och erbjuder något för alla. Stora gräsytor för spring och lek, uppvärmd pool med tak, badtunna, träaltan, växthus m.m. Allt i soligt läge med minimal insyn.

Här bor du i utkanten av byn Billinge med bara ett fåtal grannar. I väster finns hästhagar, åker, skog och från balkongen har du fri utsikt. Billinge är en liten by och här finns bland annat ett litet mysigt café och en liten förskola. Kommunikationerna från byn är goda och man tar sig lätt och smidigt norrut mot Röstånga, Ljungbyhed och Klippan eller söderut mot Stehag, Eslöv, Lund och Malmö.

Låt inte detta tillfälle glida er ur händerna. Hör av er redan idag och boka en tid för visning så blir du löpande uppdaterad av mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.