Rönneådalsvägen 15 / Billinge / Eslöv

Äntligen en enplansvilla till salu i Billinge!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea/biarea
127/18 kvm
Driftkostnad
32 534 kr/år
Tomtarea
715 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-26
Bostaden är såld!

Denna villa på rönneådalsvägen såldes av oss 2020-07-26. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på rönneådalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga enplansvilla på en trevlig hörntomt med få grannar.

Huset är byggt 1986 och erbjuder idag tre rymliga sovrum, stora sällskapsytor i form av ett allrum/matrum med en vacker murad spis, ett vardagsrum, badrum, klädkammare, kök med utrymme för matplats, tvättstuga samt ett stort uterum på cirka 20 kvm. Man har även ett garage och förråd som är ca 23 kvm stort. Huset är sedan ett par år tillbaka anslutet till fibernätet. Klädkammaren är förberedd för att kunna göras om till en extra toalett.

Här bor du i utkanten av byn Billinge med bara ett fåtal grannar. I väster finns hästhagar, åker och skog. Billinge är en liten by och här finns bland annat ett litet mysigt café och en liten förskola. Kommunikationerna från byn är goda och man tar sig lätt och smidigt norrut mot Röstånga, Ljungbyhed och Klippan eller söderut mot Stehag, Eslöv, Lund och Malmö.

Det här huset är perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet med bara en kortare biltur.

Låt inte detta tillfälle glida er ur händerna. Hör av er redan idag och boka en tid för visning så blir du löpande uppdaterad av mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.