Vattenverksvägen 14

Vattenverksvägen 14

Slutpris

1 600 000 kr


Billinge— Eslöv

Vattenverksvägen 14


Slutpris
1 600 000 kr

Billinge— Eslöv

Väl omhändertaget hus med naturnära, lugnt och familjevänligt läge.

Med bra läge i byn och på en stor tomt finns nu denna välskötta 70-tals villa äntligen till salu. Idag har huset tre bra sovrum men det går även enkelt att inreda ett extra sovrum i källaren vilket gör att huset passar så väl liten som stor familj.

På entréplanet hittar vi tre sovrum, badrum, gäst-wc, kök och vardagsrum. Huset har ett härligt ljusinsläpp från alla de stora fönsterna. I källaren hittar vi en gillestuga, tvättstuga med dusch, bastu, pannrum, förråd, verkstad samt matkällare. Här nere är det svalt och skönt på sommarens heta dagar. Från verkstaden har man trappan upp till garaget.

Tomten är väldigt trevlig och har utrymme för så väl poolbygge och studsmatta. Nu finns gräsytor för spring och lek. Allt i soligt läge med minimal insyn.

Här bor du på en lugn gata i byn Billinge. I väster finns hästhagar, åker och skog. Billinge är en liten by och här finns bland annat ett litet mysigt café och en liten förskola. Kommunikationerna från byn är goda och man tar sig lätt och smidigt norrut mot Röstånga, Ljungbyhed och Klippan eller söderut mot Stehag, Eslöv, Lund och Malmö.

Det här huset är perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet med bara en kortare biltur.

Låt inte detta tillfälle glida er ur händerna. Hör av er redan idag och boka en tid för visning så blir du löpande uppdaterad av mäklaren.


Boarea/biarea
115/150 kvm
Driftkostnad
42 390 kr/år
Tomtarea
931 kvm
Såld
2020-01-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på vattenverksvägen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på vattenverksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.