Vattenverksvägen 14 / Billinge / Eslöv

Väl omhändertaget hus med naturnära, lugnt och familjevänligt läge.

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
115/150 kvm
Driftkostnad
42 390 kr/år
Tomtarea
931 kvm
Såld
2020-01-26
Bostaden är såld!

Denna villa på vattenverksvägen såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Billinge samt även på vattenverksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Billinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra läge i byn och på en stor tomt finns nu denna välskötta 70-tals villa äntligen till salu. Idag har huset tre bra sovrum men det går även enkelt att inreda ett extra sovrum i källaren vilket gör att huset passar så väl liten som stor familj.

På entréplanet hittar vi tre sovrum, badrum, gäst-wc, kök och vardagsrum. Huset har ett härligt ljusinsläpp från alla de stora fönsterna. I källaren hittar vi en gillestuga, tvättstuga med dusch, bastu, pannrum, förråd, verkstad samt matkällare. Här nere är det svalt och skönt på sommarens heta dagar. Från verkstaden har man trappan upp till garaget.

Tomten är väldigt trevlig och har utrymme för så väl poolbygge och studsmatta. Nu finns gräsytor för spring och lek. Allt i soligt läge med minimal insyn.

Här bor du på en lugn gata i byn Billinge. I väster finns hästhagar, åker och skog. Billinge är en liten by och här finns bland annat ett litet mysigt café och en liten förskola. Kommunikationerna från byn är goda och man tar sig lätt och smidigt norrut mot Röstånga, Ljungbyhed och Klippan eller söderut mot Stehag, Eslöv, Lund och Malmö.

Det här huset är perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet med bara en kortare biltur.

Låt inte detta tillfälle glida er ur händerna. Hör av er redan idag och boka en tid för visning så blir du löpande uppdaterad av mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.