Kvarngatan 50

Kvarngatan 50

Slutpris

2 800 000 kr


Bjuv

Kvarngatan 50


Slutpris
2 800 000 kr

Bjuv

1-PLANS HUS MED GARAGE OCH EN FANTASTISK HÖRNTOMT!

Snart ges tillfälle att förvärva detta fina enplans hus med garage och en fantastisk hörntomt!

Från att ha parkerat bilen på den stenlagda uppfarten eller i garaget med elektrisk port så stiger man in i en ljus hall med klinker. Här finns bekvämligheter som ett fint helkaklat badrum som är utrustat med dusch och en helkaklad gäst-toalett, verkligen en vardagslyx att allt finns på ett plan. Det finns fyra väldisponerade sovrum och för er som inte är i behov av ett fjärde så kan ni öppna upp och göra vardagsrummet större. I vardagsrummet finns ett fint fiskbensparkettgolv och rummet fylls med härligt ljus från de stora fönsterpartierna. Trevliga sociala umgängesytor med plats till såväl matbord som soffgrupp samt att man kan öppna upp mot trädäcket och den välskötta trädgården.

Ett kök som tar fram matglädjen med en komplett maskinpark, goda arbetsytor, förvaring i form av över/underskåp och plats till ett matbord. Från köket når man tvättstugan/pannrummet som sedan tar en ut till garaget, smidigt när man handlat och kan direkt ta in matkassarna till köket eller för er med barn där de kan hänga av sig i grovköket.

Här bor ni i ett lugnt kvarter som underlättar er vardag med tågstation, Ica/Coop, friluftsbadet, Folktandvården, busshållplats, pizzeria och mycket mer på promenadavstånd. För er som pendlar med bil kommer ni fort ut på väg 110 som sedan leder er till E4:an som kan ta er till Helsingborg med bland annat välkända shoppingcentret Väla med över 200 butiker som tar ca 12 minuter. För familjen finns det flertal skolor, fotbollsförening, bowlinghall och padel.


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
34 000 kr/år
Tomtarea
658 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kvarngatan såldes av oss 2021-03-20. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Kvarngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.