Önnertzgatan  10

Önnertzgatan 10

Slutpris

650 000 kr


Bjuv

Önnertzgatan 10


Slutpris
650 000 kr

Bjuv

FINT BR-RADHUS I TVÅ PLAN MED HÖRNTOMT!

-DEN RÄTTA PLANLÖSNINGEN KOMMER PÅ MÅNDAG-

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina bostadsrättsradhus som är i två plan och beläget på områdets bästa läge, hörntomt som gör att ni får en större tomt än de andra i området.

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där man delat upp de två planen med sällskapsytor på första och de privata rummen på ovanvåningen. På framsidan finns det plats till två bilar, otroligt smidigt och bekvämt att ha sin egna parkering precis utanför dörren. Bredvid parkeringsplatserna har man ett förråd, bra med förvaringsytor till trädgårdsredskap. Här har man även en stenlagd uteplats som kan inredas med möblemang som även leder en runt huset till baksidan. Första plan erbjuder en ljus rymlig hall med plats till att hänga av sig som ligger i anslutning med grovköket på sin högra sida. Vidare in är badrummet och lekrummet som även kan göras om till ett sovrum, gästrum eller varför inte ett kontor. Ljust stort badrum som är inrett med plastmatta och halvkaklat på väggarna som är utrustat med dusch. Ett praktiskt kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet då man tagit ner en bit av väggen som gör att det bildas en härlig rymd och får ett helt annat ljus i rummen. Bra med arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet kan inredas med både en soffgrupp och ett matbord som leder en vidare ut till det inglasade uterummet och trädgården. Ett stort trivsamt uterum, trevligt att kunna öppna upp från vardagsrummet till uterummet och vidare ut till trädgården på sommarperioden. Välskött trädgård med ett trädäck och en gräsmatta, perfekt till barnfamiljen som vill åt radhuskänslan.

På ovanvåningen delar hallen av de tre sovrummen, klädkammaren och badrummet med sitt genomgående fina laminatgolv som sträcker sig vidare in i de andra rummen. Oerhört praktiskt med två badrum, ett på vardera plan. Detta går i samma stil som det där nere med plastmatta och halvkaklat på väggarna som är utrustat med ett badkar. Två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring.

I Bjuv bor man med närhet till livsmedelsbutiker (som ICA och Netto), restauranger, träningsanläggningar, bibliotek, tandvård, vårdcentral, friluftsbad, skolor, butiker och bank. På enbart 3 minuters promenadavstånd finner man även busshållplatser och tågstation, väldigt bra pendlingsmöjligheter.


Boarea
117 kvm
Avgift
8 719 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Önnertzgatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Önnertzgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.