Önnertzgatan 10 / Bjuv

FINT BR-RADHUS I TVÅ PLAN MED HÖRNTOMT!

Slutpris
650 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
8 719 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på önnertzgatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på önnertzgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bjuv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

-DEN RÄTTA PLANLÖSNINGEN KOMMER PÅ MÅNDAG-

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina bostadsrättsradhus som är i två plan och beläget på områdets bästa läge, hörntomt som gör att ni får en större tomt än de andra i området.

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där man delat upp de två planen med sällskapsytor på första och de privata rummen på ovanvåningen. På framsidan finns det plats till två bilar, otroligt smidigt och bekvämt att ha sin egna parkering precis utanför dörren. Bredvid parkeringsplatserna har man ett förråd, bra med förvaringsytor till trädgårdsredskap. Här har man även en stenlagd uteplats som kan inredas med möblemang som även leder en runt huset till baksidan. Första plan erbjuder en ljus rymlig hall med plats till att hänga av sig som ligger i anslutning med grovköket på sin högra sida. Vidare in är badrummet och lekrummet som även kan göras om till ett sovrum, gästrum eller varför inte ett kontor. Ljust stort badrum som är inrett med plastmatta och halvkaklat på väggarna som är utrustat med dusch. Ett praktiskt kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet då man tagit ner en bit av väggen som gör att det bildas en härlig rymd och får ett helt annat ljus i rummen. Bra med arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet kan inredas med både en soffgrupp och ett matbord som leder en vidare ut till det inglasade uterummet och trädgården. Ett stort trivsamt uterum, trevligt att kunna öppna upp från vardagsrummet till uterummet och vidare ut till trädgården på sommarperioden. Välskött trädgård med ett trädäck och en gräsmatta, perfekt till barnfamiljen som vill åt radhuskänslan.

På ovanvåningen delar hallen av de tre sovrummen, klädkammaren och badrummet med sitt genomgående fina laminatgolv som sträcker sig vidare in i de andra rummen. Oerhört praktiskt med två badrum, ett på vardera plan. Detta går i samma stil som det där nere med plastmatta och halvkaklat på väggarna som är utrustat med ett badkar. Två väldisponerade ljusa sovrum med plats till säng och förvaring.

I Bjuv bor man med närhet till livsmedelsbutiker (som ICA och Netto), restauranger, träningsanläggningar, bibliotek, tandvård, vårdcentral, friluftsbad, skolor, butiker och bank. På enbart 3 minuters promenadavstånd finner man även busshållplatser och tågstation, väldigt bra pendlingsmöjligheter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Bjuv

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun. Bjuv ligger öster om Helsingborg. Samhället växte snabbt under senare delen av 1800-talet som en gruvort. Den sista kolgruvan stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här. I Bjuv finns Bjuvs kyrka, samt butiker, cafeèr, restauranger, tandläkare mm.

Nöje

I varje kommundel finns det bibliotek och fritidsgård. Vrams Gunnarstorp slott, i Norra Vrams socken, är väl värt ett besök. Likaså Gruvmusèet som berättar en viktig del av Bjuvs historia.

Fritid

I Bjuv finns det både möjlighet till avkoppling och en aktiv fritid. Närheten till Söderåsen med vacker natur och vandringsleder, i kombination med kommunens rika föreningsliv skapar en perfekt kombination! Mitt i Bjuv finns ett friluftsbad, som i kombination med simhallen i Billesholm bjuder på badmöjligheter året om.

Kommunikation

Bjuv ligger ca 15 minuters bilfärd från Helsingborg. Både på/avfart till E6 och E4 ligger inom 10-15 minuters bilfärd. Skånetrafikens Pågatåg och ett par regionsbussar går genom Bjuv.

Familjeliv

I närområdet finns Brogårdaskolan,F-6, Varagårdskolan, F-9, Almlidens förskola, Skaparglädjens förskola, Stjärnans förskola, Prästkragens förskola, Brogårda förskola och Förskola Bofinken.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.