Mäklare i Helsingborg

Pontus Aronsson

Pontus Aronsson

Pontus Aronsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad nyproduktion

Talar

Mäklare i Helsingborg

Pontus Aronsson

Jag drivs av att ständigt vilja utvecklas och strävar alltid efter att bli lite bättre och aldrig nöja mig med där jag är idag. Därför var det ett självklart val för mig att ta nästa steg i karriären och öppna eget kontor i Helsingborg och Åstorp tillsammans med Johan Eriksson. Förtroendet att få hjälpa människor där det för många är deras största affär i livet ser jag som ett stort privilegium!

Utmärkelser

- År 2021 blev jag utsedd till en av landets bäst säljande fastighetsmäklare av Hemnet och en av landets mest rekommenderade mäklare. - Sålde flest bostäder totalt i samtliga kommuner som jag är verksam i år 2019, 2020 och 2021. - Skånes mest rekommenderade mäklare 2019, Sveriges mest rekommenderade 2019/2020 inom Mäklarhuset. - Årets mäklare 2018 i Helsingborg - 5 av 5 betyg Hittamäklare

"Pontus Aronsson måste sägas vara ett föredöme av vad som kan förväntas av en mäklare! Skapade väldigt snabbt ett stort förtroende och visade snabbt ett enormt engagemang och proffessionalitet inför vårt sälj-objekt. Jag skulle mer än gärna rekommendera Pontus till alla som behöver en mäklare!"
HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Johan Eriksson

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Pontus Aronsson

Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Oskar Lund

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Helsingborg Kurirgatan 1 254 53 Helsingborg

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.