Torggatan 5B

Torggatan 5B

Slutpris

1 200 000 kr


Bjuv

Torggatan 5B


Slutpris
1 200 000 kr

Bjuv

ÄNTLIGEN ETT PARHUS OM 151 KVM MED CARPORT I BJUV!

Vi kan äntligen presentera detta trevliga parhus om 151 kvm som fördelar sig på två plan och har carport i omtyckta Bjuv!

Möjlighet att sätta er egna prägel, ett hus med en välplanerad planlösning och en lättskött trädgård.
På första plan finner man en rymlig hall med god plats till att hänga av sig, kaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Vidare in möts man av köket, trevliga arbetsytor och bra med förvaring samt plats att inredas med ett matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Kamin som ger bra värmekälla och trevlig detalj i rummet.

Ovanvåningen fördelar sig på en hall som kan inredas med mindre möblemang, tre sovrum där samtliga är inredda med inbygga garderober och har plats till säng. Klädkammare med bra förvaringsutrymme och ett badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet som är utrustat med dusch.

På Torggatan 5B bor ni med goda kommunikationer och service inom räckhåll där ni enkelt kan ta er runt och få ihop er vardag. För den som pendlar finns det buss och tågförbindelser samt enkelt för den som färdas med bil att komma ut på motorvägen. Vi finner även såsom livsmedelsbutik, bensinstation, skolor, apotek, vårdcentral, pizzeria och systembolaget.


Boarea/biarea
151/13 kvm
Driftkostnad
50 521 kr/år
Tomtarea
495 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna parhus på Torggatan såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på Torggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.