Vallgatan 12 / Bjuv

CHARMIGT HUS I HELT RÄTT LÄGE!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
132/20 kvm
Driftkostnad
42 164 kr/år
Totalareal
1 127 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på vallgatan såldes av oss 2019-06-30. Se alla våra försäljningar i Bjuv samt även på vallgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bjuv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vallgatan 12 - huset med den stora tomten som ligger i helt rätt läge med väldisponerade rum, promenadavstånd till all service och kommunikation som Bjuv har att erbjuda.

Praktisk och genomtänkt planlösning som är fördelade på två plan samt en källare. In genom ytterdörren kliver man in i en rymlig och stor hall som verkligen är inbjudande som kan inredas med möblemang och god plats till att hänga av sig ytterplaggen. I anslutning till hallen ligger badrummet, utrustat med dusch och sedan kommer det första sovrummet. Ljust och trevligt sovrum med ett nyare laminatgolv, tapetserade väggar och plats till säng samt förvaring. På bottenplan har man både ett badrum och en gäst-wc, praktiskt när gästerna är på besök.

Stort vardagsrum som är uppdelat i två delar där man kan göra den ena delen till ett stort sovrum så det blir totalt fyra sovrum. Man får ändå plats med en soffgrupp och ett matbord i ena delen. Vidare in är köket, ett praktisk kök med bra förvaring i skåpen och goda arbetsytor.

På ovanvåningen möts man av ett stort allrum med trevliga umgängesytor och på vardera sida ligger sovrum 2 och 3. Ljusa rum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. I källaren finns pannrummet, tvättstugan, duschrum samt förvaringsytor.

En fantastisk trädgård med uteplatser, verkligen möjligheternas trädgård.

Ett hus som passar både den lilla som den stora familjen i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Livsmedelsbutiker, skolor, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg, apotek, vårdcentral och pizzerior.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.