Holländaregatan 6

Holländaregatan 6

Slutpris

2 250 000 kr


Borrby— Simrishamn

Holländaregatan 6


Slutpris
2 250 000 kr

Borrby— Simrishamn

Trädgård i sydväst / Nytt kök och badrum

Trivsamt 40-talshus i utkanten av byn. Kök och badrum har renoverats och ny värmepanna är insatt 2015. I hall och kök ligger målat originalträgolv, lite lantlig känsla precis som det nya köket. Stentrappa till övre plan där man har tre sovrum och en liten möblerbar hall med balkong mot sydväst. Innerträdgård mot sydväst ger bra solläge och här har man både uterum och stensatt uteplats, i övrigt lättskött med mestadels gräsmatta. Stort garage och stensatt uppfart med plats för två bilar. Huset passar fint både som permanent- och fritidsbostad. Vill man ha snabbt tillträde för att kunna nyttja huset till sommaren så är det ok. Välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
104/74 kvm
Driftkostnad
36 496 kr/år
Tomtarea
686 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Holländaregatan såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Borrby samt även på Holländaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.