Fartygsgatan

Fartygsgatan

Slutpris

1 800 000 kr


Brantevik— Simrishamn

Fartygsgatan


Slutpris
1 800 000 kr

Brantevik— Simrishamn

Kvartersmark för centrumbebygelse - intill det fina området Äppellunden på Brantevik.

En spännande kvartersmark i en fd äppelodling i utkanten av Branteviks fiskeläge. Idag är det en plan markyta med äng och äppelträd som ligger intill det fina området Äppellunden. Lillemor Husberg är arkitekten bakom Äppellunden och hon hade en vision om att denna kvartersmarken skulle bebyggas som ett centrum. Enligt gällande detaljplan är kvartersmarken planerad för just centrumbebyggelse - i första hand avses byggnation av ateljé med tillhörande galleri/utställningshall. Inom området kan även mindre servicelokaler inrättas. Bebyggelse tillåts med en byggnadshöjd på 5,5 meter och med 45 graders taklutning. Högst en tredjedel av den totala arealen om 2.619 m² får bebyggas. Det är en lite speciell formation på markytan så ta del av översiktskarta som ligger under bilder för att få korrekt bild av var gränserna går. I angränsning finns nämligen ytterligare obebyggd mark, så kallad parkmark. Gällande plankarta och bestämmelser finns under fliken "Dokument". Kort avstånd till havet, hamnliv med bl a Hamngården (restaurang och boende), Vejakåsens badplats och Grönets naturområde.


Tomtarea
2 619 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
SIMRISHAMN BRANTEVIK 36:139
Såld
2024-02-07

Mäklarhuset Simrishamn

Denna tomt på Fartygsgatan såldes av oss 2024-02-07. Se alla våra försäljningar i Brantevik samt även på Fartygsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.