Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Strandängs Park
Bunkeflostrand
Solursgatan/Strandängs park
Pris: 3 587 000 kr
Boarea/biarea: 116/7,4 kvm
Avgift: 4 949 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum

Nyproduktion / Bunkeflostrand / Solursgatan/Strandängs park

Strandängs park! Slutförsäljning etapp 1

Attraktiva radhus i nybyggnadsprojekt. Etapp 1 är nu reserverad till 67% och det finns fortfarande 3 möjligheter kvar till radhus på 116 kvm. Du kan även teckna dig för den senare etapp 2, där finns 7 hus kvar. Husen tecknas enligt principen "först till kvarn". Hör av dig till oss så berättar vi mer och ser till att ett hus reserveras till dig!
Boendekostnaden med 85% belåning exklusive amortering är 10.357:-/mån. Amortering uppgår till 5.082:-/mån och är ett bra eget sparande i din nya bostadsrätt. De här boendekostnaderna utgår från en preliminär kalkyl, prata med oss om en bra bankkontakt (om du inte redan har en) så får du en personligt anpassad kalkyl!
Se i de filer som finns här på hemsidan, bokningsavtal, planlösningar och annan information som är tillgänglig för dig!
I den södra delen av Bunkeflostrand, alldeles nära Strandhem, bygger Derome Mark & Bostad Strandängs Park. 19 radhus på två respektive tre plan i bostadsrättsform. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område, med bra kommunikationer både in till Malmö och till Kastrup. Du har nära till Emporia och Svågertorps handelsplats och på tio minuter går du ner till havet vid Strandhem.

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Entrén når du från den trädkantade trottoaren mot parken. Här välkomnas du av en trädgårdsdel och uteplatsen som ligger under tak. Bottenvåningen är ljus, luftig och genomgående öppen med ett vackert, nästan kvadratiskt vardagsrum i väster. I öster finns en generös matplats och ett halvt avskilt kök med fönster ovan vask och arbetsyta. Både vardagsrum och kök har stora fönsterpartier som når ner till golv och förbinder innemiljön med trädgården.
  Från köket går du rakt ut på altanen och den privata bakgården, en insynsskyddad plats omgiven av plank, häckar och ditt uteförråd. Här kan du skapa en liten oas för avkoppling och gemenskap!
  På övervåningen väljer du mellan tre eller fyra sovrum – det som passar dig bäst. Här finns också husets andra badrum. I västerläge mot parken finns en generös balkong med glasräcke och ett skyddande tak.
  Fem av radhusen har utöver de två våningarna en tredje penthousevåning med ytterligare en balkong. Härifrån går kvällssolen ner i Öresund.

  RUM:
  Ekparkett. Tapetserade väggar och vita golvlister. Klinker på golvet i entrén.
  KÖK:
  Vit modern köksinredning med släta luckor. Frostfri frys. Infälld spishäll. Inbyggd mikrovågsugn och ugn med varmluft.

  BAD & WC:
  Kakel på väggar och klinker på golv. Vit golvstående WC-stol. Kommod med handfat, blandare och spegelskåp.

  KLÄDVÅRD:
  Städskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva med tvättho.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  116 kvm
 • Biarea
  7.4 kvm
 • Rum
  5 rum, varav 3 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Frånluftsvärmepump från Nibe som sköter uppvärmning, varmvatten och ventilation. På bottenvåningen är det golvvärme och på plan två är det radiatorer.
 • Allmän information
  Projektet omfattar fyra längor som omgärdas av bokhäckar, varje länga består av 4 - 6 radhus. Längorna har ett modernt språk med asymmetriskt skifferklätt sadeltak. Entredelen är klädd i stående grafitgrå panel och skyddande balkongsidor i vit puts. Huvudentren nås från den trädkantade trottoaren.
Övrigt
 • I materialet bland bilder och filer finns planlösningar och annan information. Öppna de filer som finns inlagda på bostaden.
  Det finns även ett förhandsavtal. Med hjälp av det kan du se hur det går till att förhandsteckna dig till ett hus i föreningen. Förhandsbokningen innebär att du reserverar ett hus, betalar 25000 kronor i reservationsavgift. Denna dras sedan av från handpenningen om du väljer att teckna upplåtelseavtal. Om förutsättningarna ändrar sig från vad som presenteras här så har du rätt att avstå din förhandsteckning och får då tillbaka din reservationsavgift. Väljer du att avstå från din förhandsrätt av andra skäl så återfår du inte din reservationsavgift.
Ekonomi
 • Avgift
  4 949 kr/mån
 • Kommentar till månadsavgift
  Bostadsrättshavarna har egna abonnemang gällande hushållsel, värme, vatten och fiber (IT/Telefoni). Kostnad för värme och vatten beräknas till 700-1000 kr/mån.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Brf Strandängs Park
Området
 • I området finns två stycken förskolor Frostmätarens förskola och Solurets förskola. Även Broskolan är belägen här och är en del av Sundsbroskolan F-5.
Vägbeskrivning
 • Vägbeskrivning
  Kör Klagshamnsvägen ut förbi Bunkeflostrand. Sväng in på Naffentorpsvägen och sedan in på Solursgatan.
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn