Södergatan 30

Södergatan 30

Slutpris

1 200 000 kr


Ekeby— Bjuv

Södergatan 30


Slutpris
1 200 000 kr

Ekeby— Bjuv

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED EN FANTASTISK TOMT I EKEBY!

Snart kan vi stolt presentera detta fina hus med en fantastisk tomt på Södergatan 30 i omtyckta Ekeby!

In genom dörren möts man av den fina renoverade hallen med nylagt golv, målat och spotlights som sedan tar en vidare in till köket. Ett fint praktiskt kök med bra arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord med utsikt mot trädgården. Vardagsrummet och matsalsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp och matbord för större tillställningar. Möjligheten finns för familjen som behöver ett tredje sovrum att man då gör om matsalsrummet. Badrummet är helkaklat i moderna kulörer som är från 2020. Mycket smakfullt som är utrustat med wc, kommod, handdukstork, golvvärme och dusch med duschvägg.

Ovanvåningen finner man ett rymligt allrum med plats till soffa som delar av de två sovrummen och gäst-wc. Två väldisponerade sovrum som rymmer säng, förvaring och skrivbord. I det ena rummet har man inbyggd förvaring med skjutparti. Gäst-wc är renoverad 2019 med mörkare nyans på plastmattan som är utrustat med wc och handfat.

Det bästa med huset är placeringen av det som möjliggör att man enkelt kan komma ut och in på gruslagda uppfarten med plats till flertal bilar och att trädgården får bra med storlek och insynsskydd.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvskommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
26 502 kr/år
Tomtarea
1 165 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-11

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på södergatan såldes av oss 2020-10-11. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på södergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.