Strömgatan 13

Strömgatan 13


Ekeby— Bjuv

Strömgatan 13



Ekeby— Bjuv

1-1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE OCH STORT GARAGE I EKEBY!

Nu ges möjlighet att förvärva detta välskötta hem om 1-1/2 plan och källare med stort garage i Ekeby, Välkomna till Strömgatan 13!

Från att ni parkerat bilen på uppfarten eller i garaget så möts ni av en inbjudande hall med klinker och god plats till att hänga av sig. Köket är välskött med god förvaring, arbetsytor och har utgång till uterummet. Inglasat uterum med plats till möblemang som har utsikt över trädgården. Från köket når man även vardagsrummet, som ligger i vinkel där ena delen kan göras om till ett sovrum eller så tar ni ner väggen och öppnar upp köket mer. Rummet fylls med härligt ljusinsläpp, erbjuder goda sällskapsytor till soffgrupp och matbord för större tillställningar. På första plan finner man även en toalett och två väldisponerade sovrum som rymmer säng och har utgång till uterummet.

Ovanvåningen är fördelad på ett stort allrum med utgång till balkong där ena delen kan skärmas av och göras om till ett sovrum. I andra sidan om allrummet finner man en toalett och två sovrum.

Källaren erbjuder ett stort rum, fantastiska ytor vilket är perfekt för er som vill bedriva verksamhet hemifrån då ni har ingång ner till källaren utifrån eller för den större familjen som önskar ett extra allrum eller lekrum. Här nere finner man ett förvaringsutrymme, pannrum där resterande del används till förvaring, stor tvättstuga med arbetsbänk, vask och skåp.

Ett hem för den stora familjen eller för er som vill bedriva verksamhet hemifrån där ni har stora rummet i källaren med egen ingång och det stora garaget. Det finns idag fyra sovrum men möjlighet till totalt sex sovrum.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.


Boarea/biarea
149/88 kvm
Driftkostnad
59 639 kr/år
Tomtarea
599 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Strömgatan såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Strömgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.