Ljungbyholmsvägen 19

Ljungbyholmsvägen 19

Slutpris

2 650 000 kr


Förslöv— Båstad

Ljungbyholmsvägen 19


Slutpris
2 650 000 kr

Förslöv— Båstad

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED KÄLLARE I FÖRSLÖV MED EN FANTASTISK TOMT SOM HAR UTERUM OCH TRÄDÄCK!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina 1-1/2 plans hus med en fantastisk tomt med uterum och på ovanvåningen en fin dag så skymtar man sundet och kullen!

Efter att ni parkerat bilen på gruslagda uppfarten stiger ni in i en ljus hall som ligger i anslutning till den stilrent renoverade gäst-toaletten. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med både soffgrupp och matbord för större tillställningar. Charmiga detaljer som kakelugnen, burspråket och trevligt att kunna förlänga rummet genom att öppna upp mot uterummet som är fullt möblerbart. Köket är modernt inrett med smakfulla materialval tillsammans med en komplett maskinpark och plats till ett matbord samt utgång till trädäcket.

Ovanvåningen är fördelad på två sovrum där det ena är inrett med garderober längs ena sidan och under en fin dag ser man sundet. Ett allrum som är fullt möblerbart med en soffgrupp som ligger mittemot det helkaklade badrummet som är utrustat med golvvärme och badkar. Källaren har renoverats med klinker, spacklade/målade väggar som är fördelad på ett stort rum som tidigare använts som förvaringsutrymme men kan inredas som sovrum eller kontor. Vidare in finner man tvättstugan som man lagt golvvärme och dörren ut till baksidan av huset. Förbi tvättstugan är pannrummet.

Välskött stor trädgård som får ett härligt solläge där man har ett förråd, perfekt för trädgårdsredskap. Ett hem som passar både paret eller familjen där ni har idag tre sovrum, stora sällskapsytor både invändigt i huset och utvändigt med uterum och trädäck.

Förslöv är en omtyckt by i Båstad kommun som ligger otroligt bra strategiskt då det ligger mellan Båstad och Ängelholm. Det finns god service och kommunikation med bra bussförbindelser och tågstation som underlättar er vardag. På promenadavstånd finner man skolor från förskola till högstadiet, bageri, Circle K, frisörsalonger, vårdcentral, pizzerior och ICA. Aktiviteter finns det gott om, en engagerad fotbollsförening med flera fotbollsplaner, innebandy, tennis/padelbanor, ett nytt gym och trevliga promenadslingor. I Förslöv får man en trygg uppväxt!


Boarea/biarea
100/60 kvm
Driftkostnad
29 875 kr/år
Tomtarea
918 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Ljungbyholmsvägen såldes av oss 2021-07-05. Se alla våra försäljningar i Förslöv samt även på Ljungbyholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.