Runstensvägen 16 / Glumslöv / Landskrona

Familjevilla på trevligt läge i Glumslöv

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
141/35 kvm
Driftkostnad
28 100 kr/år
Tomtarea
423 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-03-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Runstensvägen såldes av oss 2018-03-13. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Runstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Glumslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt, solsäkert läge i idylliskt villaområde finner man denna väldisponerade bostad i genomgående välhållet skick. Välvårdade fasader, tak och fönster tillsammans med smakfullt arrangerade planteringar och välansade gräsmattor vittnar om att huset genom åren renoverats löpande och vårdats med omsorg. Uteplatser på såväl framsida som baksida, tillbyggd flygel / uterum och förrådsbyggnad samt stenlagd uppfart med carport. Dessutom fiber indraget.

På entréplanet fördelar sig planlösningen på ett generöst tilltaget vardagsrum i anslutning till uterum, kök i anslutning till grovkök / tvättstuga, ett större sovrum, ett mindre kontorsrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, två sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme.

I anslutning till bostaden finns en trevlig, välutrustad lekplats och det är gångavstånd till såväl förskola som skola (1-9). I Glumslöv har man dessutom närhet till såväl hav & bad, närbutik, pizzeria, hotel Örenäs Slott med restaurang och söndagsbrunch samt idrottsplats och golfbana. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot såväl Landskrona som Helsingborg som även nås med bil på några minuter respektive en knapp kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning liksom pågatågsstationen är bara några minuter bort.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration