Runstensvägen 16

Runstensvägen 16

Slutpris

3 550 000 kr


Glumslöv— Landskrona

Runstensvägen 16


Slutpris
3 550 000 kr

Glumslöv— Landskrona

Familjevilla på trevligt läge i Glumslöv

På utmärkt, solsäkert läge i idylliskt villaområde finner man denna väldisponerade bostad i genomgående välhållet skick. Välvårdade fasader, tak och fönster tillsammans med smakfullt arrangerade planteringar och välansade gräsmattor vittnar om att huset genom åren renoverats löpande och vårdats med omsorg. Uteplatser på såväl framsida som baksida, tillbyggd flygel / uterum och förrådsbyggnad samt stenlagd uppfart med carport. Dessutom fiber indraget.

På entréplanet fördelar sig planlösningen på ett generöst tilltaget vardagsrum i anslutning till uterum, kök i anslutning till grovkök / tvättstuga, ett större sovrum, ett mindre kontorsrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, två sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme.

I anslutning till bostaden finns en trevlig, välutrustad lekplats och det är gångavstånd till såväl förskola som skola (1-9). I Glumslöv har man dessutom närhet till såväl hav & bad, närbutik, pizzeria, hotel Örenäs Slott med restaurang och söndagsbrunch samt idrottsplats och golfbana. Goda kommunikationsförbindelser med buss mot såväl Landskrona som Helsingborg som även nås med bil på några minuter respektive en knapp kvart. Motorväg i norr- och södergående riktning liksom pågatågsstationen är bara några minuter bort.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
141/35 kvm
Driftkostnad
28 100 kr/år
Tomtarea
423 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-03-13

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Runstensvägen såldes av oss 2018-03-13. Se alla våra försäljningar i Glumslöv samt även på Runstensvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.