Almvägen 10 / Häljarp / Landskrona

Villa på hörntomt

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
133/113 kvm
Driftkostnad
23 366 kr/år
Tomtarea
1 117 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-11-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Almvägen såldes av oss 2017-11-01. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på Almvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en idyllisk hörntomt om 1117 kvm i centrala Häljarp finns nu en 1,5-plansvilla att förvärva. Villan erbjuder rymliga rum med fina ljusflöden. Köket är stilrent renoverat med gott om arbetsyta, vardagsrummet är i generös storlek med panoramafönster ut mot den ombonade uteplatsen och huset erbjuder 4 sovrum. I källaren finner man bland annat tvättstuga och verkstad/hobbyrum. Husets trädgård och dess stora storlek erbjuder uteplats, gott om gräsytor samt ett uterum som förlänger sommarsäsongen.

I omgivningen finner man Ica "Häljarpshallen" som är en välsorterad matbutik samt pizzeria och spelbutik. Några hundra meter från bostaden finner man även Öresunds golfbana. I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Man når snabbt motorvägen, pågatågstationen och busshållplatser som tar en vidare till Lund, Helsingborg och Malmö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration