Unionsgatan 21

Unionsgatan 21

Slutpris

2 225 000 kr


Hasslarp— Helsingborg

Unionsgatan 21


Slutpris
2 225 000 kr

Hasslarp— Helsingborg

FINT 1-PLANS HUS MED EN FANTASTISK TOMT, GARAGE OCH UTERUM I HASSLARP!

Söker ni ett 1-plans hus med en stor tomt som har inglasat uterum, carport och garage i omtyckta Hasslarp? Välkomna till Unionsgatan 21!

Välplanerad och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Ett hem som passar både den lilla som den stora familjen med möjlighet att göra om matsalsrummet till ett fjärde sovrum. Ett trevligt kök där man tänkt på förvaring och goda arbetsytor som köksön. Vardagsrummet är rymligt med plats till soffgrupp och en kamin som ger bra värmekälla som förlängs med dörren ut mot inglasade uterummet. Favoritrummet i huset som har nyttjats väl, smidigt när ska ha större bjudningar.

De privata rummen, tre sovrummen är i andra delen av huset tillsammans med gäst-wc och stora badrummet som har bastu och dusch. Från ena sovrummet har man utgång till uterummet och samtliga tre kan inredas med säng och förvaring. Tvättstugan och pannrummet når man genom ena rummet som kan används som gästrum/kontor som har utgång till trädgården, praktiskt med bra arbetsytor i tvättstugan och plats att hänga upp tvätten.

En fantastisk tomt på 1147 kvm som har minimal insyn från grannar där man kan njuta av sin egna trädgård. Från inglasade uterummet stiger man ut till den stenlagda uteplatsen med utsikt mot dammen och resten av trädgården, en fantastisk plats.

I Hasslarp bor man med goda kommunikationer och service som underlättar er vardag. Sitt strategiska läge mellan Helsingborg och Ängelholm gör det smidigt för er att enkelt ta er runt med de goda bussförbindelserna och pågatåget. Det finns livsmedelsbutiker, pizzeria, Ohlsson Möbler, grönområden och i Kattarp som ligger väldigt nära finns det skola upp till sjätte klass. Inte centralt men inte långt ifrån heller, fantastiskt läge för en barnfamilj som vill växa upp i en tryggmiljö!


Boarea/biarea
133/28 kvm
Driftkostnad
31 392 kr/år
Tomtarea
1 147 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-02-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Unionsgatan såldes av oss 2021-02-26. Se alla våra försäljningar i Hasslarp samt även på Unionsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.