Astergatan 11

Astergatan 11

Slutpris

2 650 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Astergatan 11


Slutpris
2 650 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

FAMILJEVILLA PÅ ÅTERVÄNDSGRÄND I POPULÄRA BÅRSLÖV!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA-FELFÖRSÄKRING!

Astergatan 11, en fantastisk möjlighet att skapa ert egna drömhem! Väntan är över, varför köpa ett färdigt koncept när ni kan få det exakt så som ni själva alltid drömt om? 160 kvm som är fördelat på 1-1/2 plan med en underbar tomt och garage i populära Bårslöv!

Huset erbjuder en kvadratsmart planlösning som ger er möjligheten att växa då det finns idag fyra sovrum men kan bli två till. Ni parkerar antingen i garaget eller på den stenlagda uppfarten. Huset ligger på en återvändsgata vilket är perfekt för en barnfamilj och om man skulle ha djur.
På första plan finner man en rymlig hall, badrum med dusch, vardagsrum med möjlighet att göra om ena delen till ett sovrum. Från vardagsrummet når man uterummet och trädgården. Köket är äldre men praktiskt med goda arbetsytor, förvaring och plats till större matbord. Från köket når man tvättstugan som även har husets andra entré, perfekt att bära in matkassarna direkt in till köket. Det finns två väldisponerade sovrum på vardera plan och på ovanvåningen har man möjlighet att göra om ena delen av allrummet till ett sovrum ut mot balkongen. Praktiskt med två badrum, ett på vardera plan där detta är utrustat med badkar.


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
35 255 kr/år
Tomtarea
546 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-09-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på astergatan såldes av oss 2020-09-23. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på astergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.