Burenskiöldsgatan 2, Stenbockens Sommarby, Stuga 48

Burenskiöldsgatan 2, Stenbockens Sommarby, Stuga 48

Slutpris

250 000 kr


Stenbockens Sommarby— Helsingborg

Burenskiöldsgatan 2, Stenbockens Sommarby, Stuga 48


Slutpris
250 000 kr

Stenbockens Sommarby— Helsingborg

FIN KOLONISTUGA I POPULÄRT OMRÅDE!

Välkomna till denna fina kolonistuga med tillhörande uterum och en fantastisk tomt!

Kolonistugan är strategiskt väldigt bra beläget i området då stugan ligger närmast parkeringarna intill ingång 3. Bekvämt när man ska bära matkassar mm. Tomten är välskött som ger insynsskydd på somrarna när buskarna växt upp, man märker att ägarna verkligen har trivs här och tagit hand om det. Finns uteplats, gräsmatta med plats till utemöbler. In genom dörren möts man av en rymlig hall som även blir som ett extra rum med plats till möbler som sedan leder en antingen ut till uterummet eller vidare in till den öppna planlösningen mellan, vardagsrum/sovrum och kök. Vardagsrummet erbjuder plats till både matbord och säng. Köket är praktiskt med förvaring i skåp och ett kylskåp.

I anslutning till hallen när man stiger in i stugan når man uterummet alternativt utifrån genom skjutdörrarna. Ett rymligt rum som erbjuder trevliga umgängesytor med utsikt mot den grönskande tomten. För er som vill komma till lugnet från stans höga puls och njuta av den fina omgivningen är detta en kolonistuga för just er!


Boarea
44 kvm
Arrende
4 500 kr/år
Driftkostnad
4 435 kr/år
Tomtarea
267 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-04-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna fritidshus på Burenskiöldsgatan såldes av oss 2021-04-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Burenskiöldsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.