Församlingsgatan 2

Församlingsgatan 2

Slutpris

1 300 000 kr


Söder City— Helsingborg

Församlingsgatan 2


Slutpris
1 300 000 kr

Söder City— Helsingborg

FIN VINDSVÅNING I SÖDER CITY!

Snart finns chansen att förvärva denna charmiga vindsvåning placerad på fjärde våningen med minimalt insyn, Välkomna till Församlingsgatan 2!

In i denna bostad välkomnas man av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. I anslutning till hallen på vänster sida hittar ni badrummet utrustad med dusch och på andra sidan de två väldisponerade sovrummen som går att inreda med dubbelsäng, skrivbord samt förvaring. Vidare in i bostaden når vi det stora vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor och går att inreda med soffgrupp samt matbord.

Ett stilrent kök hittar ni i anslutning till vardagsrummet som går i en mörkare kulör på luckorna med en ljus bänkskiva som snyggt bryter av med goda arbetsytor på bägge sidorna och ett härligt ljusinsläpp. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen.

På Församlingsgatan 2 bor du i Söder City med närhet till kommunikationer och service. Livsmedelsbutiker, café, träningsanläggning och bussförbindelser finner du på gångavstånd ifrån bostaden. Allt det du behöver för att göra din vardag så enkel och bekväm som möjligt! Parkering längs med områdets gator. I närheten finns flertalet garage där både prisbild och tillgänglighet varierar.


Boarea
103 kvm
Avgift
5 333 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-02

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Församlingsgatan såldes av oss 2021-11-02. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Församlingsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.